Erhvervsmessen, er en mulighed for din virksomhed i Syd- og Sønderjylland, at opnå synlighed i nær området. Der ligges stor vægt på, at der på messen er en variation af brancher tilstede. Samt er det i lokale rammer, så du kan være sikker på at opnå lokal branding, og generere knowhow til virksomheden.

Erhvervsmessen er blevet etableret, grundet vore partnere / sponsorer ved FestiValhal har efterspurgt en mulighed for yderligere networking, dem imellem. Dette vil vi gerne imødekomme og derfor har vi nu startet dette initiativ som vi håber i vil tage godt imod.

Ydermere er erhvervsmessen muligheden for din virksomhed at komme ind og networke med andre virksomheder i lokalområdet, hvor der måske er fundet løsninger på nogle af de hovedbrud du som virksomhedsejer/ leder i virksomheden har i din dagligdag.

Erhvervsmessen.dk har valgt at placere sig i Jels, som med sin fine infrastruktur hurtigt kan nåes i bil, fra hele Syd- og Sønderjylland. Ydermere er det her, vi som virksomheden bag erhvervsmessen, har vore primære interesser. Erhvervsmessen er primært et samarbejde mellem FestiValhal og partnere og sponsorer til festivalen.

Erhvervsmessen foregår i Jels-hallen den. Fra klokken 10:00 til 17:00

Der er åben for opsætning af messestand lørdag fra 6:00 til 10:00 hvor dørene åbnes til to forrygende dage.